Erotska vlaška crna magija! (FOTO) (VIDEO)

This section contains some shortcodes that requries the Jannah Extinsions Plugin. Install it from the Theme Menu > Install Plugins.

Kod nas zvanično magija nije deklarisana, ali daleko od toga da ne postoji. Ona je i te kako zastupljena…mnogo više nego što se o njoj priča, mnogo više nego što je to uopšte i zamsilivo ljudskim umom.

Zaštitni znak istočne Srbije je VLAŠKA MAGIJA.

Od svih magija istočne Srbije, posebno je poznata, i pogubna, vlaška erotska crna magija.

Ona je nešto kao brend istočnoj Srbije, a njene mnogobrojne žrtve, pa čak i u zvaničnim sudskim dosijeima, svedoče o specifičnostima ovog podneblja i mentalitetu ovdašnjeg življa.

Više se veruje u nju nego u medicinu!

Reč VEZIVANJE je sinonim za NEMOĆ I MOĆ!

vlaska_magija_youtube

Uz pomoć vračara su stvarno ili umišljeno muškarci postajali polno nemoćni. O moći vere ću se osvrniti drugi put, ovom prilikom ću samo reći da je reč „vera“ toliko moćna u kontekstu magije, da ljudi verujući, veruju i da im je ona nanešena.

Elem, neko kome nije uzvraćena ljubav pribegava pakostima kao što je magija. Nesrećnici slamku za spas traže kod vračara. Isto kao i kletva da bog da ne imao, ili da komšiji crkne krava, u erotskoj magiji se želi da bi voljeno bilće bude nemoćno s drugim ili drugom.

I sve dok „zavezanom“ „ne pukne film“ i ne potegne oružje, hladno ili vatreno. A moguće su u toj magijskoj igrariji i razne druge varijante, pa i ona da „zavezani“ primora ženu ili ljubavnicu, uz pomoć batina, da sve prizna i da ga „razveže“ kod iste vračare koja ga je i „zavezala“.

[divider]

„Kada žena koja želi da se osveti za neverstvo mužu ili ljubavniku nađe vračaru, izjada joj se i pogode se za uslugu. Vračara joj daje iglu i objasni kako i kada da je upotrebi. Po tom uputstvu, korisnica usluga mora u toku koitusa, kad njenom partneru ‘dođe milo’ da mu zabode iglu u zadnjicu (što on u prevelikom uzbuđenju i ne oseti).

„Ili se to čini pomoću sperme i kučine, ili pomoću katanaca, prstenja i menstrualne krvi…“

[divider]

Bilo kako bilo, magije ima i ona deluje ako se u nju veruje.

E sad, da li je ona deo verovanja ili umišljena stvar to ni nauka verovatano nikada otkriti neće. Jer ono što je neopipljivo je i nedokazivo.

U sujeverju istočne Srbije moguće je i „razvezivanje“. To opet čine vračare, bajanjem i korišćenjem raznih rekvizita. Najbolje i najbezbolnije jeste da se ona koja je „zavezala“ smiluje i nesrećniku dade onaj beleg „odvezivanja“.
magija_youtube
[divider]
„Naučnici još kažu da sve ove radnje preduzimaju „žene koje su u društvenom smislu neuspešne“ i da su to žene koje su „napuštene od muža ili ljubavnika“, dovedene u situaciju da se svete. Ostaje im jedino da veruju u vračare i magiju.“
[divider]
Homoljske planine kriju osim svoje još neistražene lepote i gatare. U njih iz svih krajeva stižu bespomoćnici, tražeći leka zanemoćalim muževima ili dragim ljubavnicima.
.
Izvor: telegramvesti.rs/Iren R

PROČITAJTE JOŠ
Close