Drugi po redu Festival cveća u Kostolcu

U nedelju, 23. aprila sa početkom u 10 časova, u ulici Bože Dimitrijevića u Kostolcu, biće održan drugi po redu Festival cveća.

Svečano otvaranje Festivala je u nedelju, 23. aprila u 10 sati, a proglašenje pobednika u 12 časova.

Pravo učešća na manifestaciji imaju proizvođači cveća, sadnica i drugih biljaka, alata i opreme za baštovanstvo, privredni subjekti, udruženja i pojedinci koji se bave očuvanjem starih zanata, rukotvorina.

U skladu sa Odlukom UO Kulturno- sprtskog centra Kostolac pravo na besplatno učestvovanje na imaju učenici OŠ “Jovan Cvijić” Kostolac, Tehničke škole “Nikola Tesla”Kostolac, Udruženje pčelara Braničevskog okruga, Udruženje žena Klenovnik kao i učesnici radionice u Biblioteke u Kostolcu.

Kako je rekla direktorka Kulturno-sportskog centra Kostolac Jelena Šamanc kotizacija za učešće na festivalu iznosi 500 dinara. Komisija za ocenjivanje nagradiće tri najkreativnija i najlepše ukrašena izlagačka štanda.

Prijave za učešće su u toku. Prijavu dostaviti najkasnije do 20. aprila, putem maila [email protected] ili doći lično na adresu Centar za kulturu Kostolac Bože Dimitrijevića 13 Kostolac.

Dodatne informacije mogu se dobiti na broj 012 402-178 u vremenu od 8 do 15 časova.

Organizator Festivala cveća je Kulturno- sprtski centar Kostolac pod pokroviteljstvom GO Kostolac.

TPKNEWS

PROČITAJTE JOŠ
loading...
Close