JUBILARNE NAGRADE: Požarevljanin častio radnike sa 4 miliona dinara!

Povodom 25 godina postojanja i rada jedne od najuspešnihih privatnih firmi u ovom delu Srbije – Privrednog društva „Union MZ“ d.o.o. (osnovana 1992.godine), direktor  Zvonko Milenković doneo je odluku da se svim zaposlenim dodele novčane nagrade povodom ovog značajnog  jubileja Preduzeća.

Union MZ

– U skladu sa društveno odgovornim poslovanjem ova Odluka je samo jedan segment koji obuhvata brigu o zaposlenima koji su članovi jedne velike proizvodno-trgovinske porodice, govori ovim povodom Milenković. Period od ravno četvrt veka uspešnog rada i naše prepoznatljivosti na tržištu, spada u značajan segment kojim se u vremenima tranzicije, malo koji privredni subjekt može pohvaliti. Mi se možemo pohvaliti i činjenicom da u našem radnom okruženju vlada atmosfera obostranog poverenja, profesionalizma i visokog nivoa odgovornosti prema poslu koji se svakodnevno obavlja, a u čijem središtu je krajnji kupac koji mora biti zadovoljan uslugom i kvalitetom naših proizvoda. Samim tim, Odluka o nagrađivanju nisu puka kutroazija i protokol, već iskrenost i poštovanje rukovodstva prema svakom od blizu petstotina zaposlenih koji sopstvenim angažovanjem dokazuju privrženost „Unionu“, – zaključuje  Zvonko Milenković.

Odluka o isplati jubilarnih nagrada povodom 25 godina poslovanja Privredog društva „UNION MZ“ d.o.o. Požarevac predviđa da se svim zaposlenim radnicima koji imaju više od godinu dana staža u Preduzeću isplati po 8.000 dinara, dok će zaposlenima koji su u Društvu manje od godinu dana, za svaki navršeni mesec rada isplatiti po 700 dinara.

TPKNEWS/M.V.

PROČITAJTE JOŠ
Close