NESTAO SVETSKI ŠAMPION IZ SRBIJE!: Martin Mačković poslednji put viđen u subotu u Berlinu! (FOTO)

Srpski veslač Martin Mačković (22) nestao je u subotu pre podne u Berlinu, a njegova porodica apeluje na sve koji nešto znaju da im jave.

Martin Mačković

Kako na društvenim mrežama objavljuje njegova sestra Ana Mačković, Martin se od subote pre podne nikome nije javio.

„Ovo je moj 22-godišnji brat Martin Mačković. Njegova porodica i prijatelji izgubili su svaki kontakt sa njim od subote pre podne. Poslednji put je viđen u Belinu. Visok je dva metra, ima zelene oči, kratku tamno plavu kosu i u trenutku nestanka delovao je zbunjeno. Ako bilo ko zna nešto o njegovom kretanju ili bilo kakvu relevantnu informaciju o njemu, neka me kontaktira“, stoji u postu njegove sestre Ane Mačković.

Po rečima majke, koja se putem društvenih mreža obratila mađarskoj dijaspori u Berlinu, Martin je od subote nedostupan na telefon (navodi da ga je razbio), kao i da je deaktivirao svoj Fejsbuk nalog, a prijatelji kažu da je spakovao stvari i trebao je da ide za Budimpeštu.

Ovu vest je za Pannon RTV potvrdio i Tomislav Zvekanović, predsednik Veslačkog kluba “Palić”.

Mačković je pre nekoliko nedelja osvojio bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu za mlađe seniore u dvojcu bez kormilara zajedno sa Viktorom Pivačem.

Prethodno je bio i svetski šampion u ovoj disciplini i u ovom uzrastu i jedna je od najvećih sportskih nada Srbije za Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine.

TPKNEWS/Agencije

PROČITAJTE JOŠ

1 thought on “NESTAO SVETSKI ŠAMPION IZ SRBIJE!: Martin Mačković poslednji put viđen u subotu u Berlinu! (FOTO)”

  1. Nekom od satana:
    Sorosh, Rokshild, Rockfeler i njima slični, treba zamena organa od šampiona.
    Ne uzimaju oni od nekog bez veze običnog čoveka jer sebe smatraju najboljima na svetu i da zaslužuju organe samo od šampiona, da bi živeli 1000 godinai, te nastavili da čibe enormne zločine na Zemlji za monnstrumskog živiota, njihovih satanističkih – palih duša!

Close