NI PIKSI, NI VELJKO: Evo ko će biti novi selektor Srbije

Fudbalski savez Srbije blizu je odluke o ukazivanju poverenja za mesto na klupi „orlova“. Kako sada stvari stoje, Mladen Krstajić ostaće i postaće selektor Srbije, „pišu Novosti“!

Funkciju vršioca dužnosti, koju mu je dodelio Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije, odmah pošto su Slaviša Kokeza i Slavoljub Muslin sporazumno raskinuli saradnju, mladi stručnjak će nastaviti da obavlja i na Mondijalu u Rusiji, od 14. juna do 15. jula sledeće godine, piše ovaj list.

Uz sve ovo ide i informacija da je glavni adut manjeg dela srpskih medija Dragan Stojković Piksi izgleda definitivno odustao od klupe „orlova“ pošto je upravo u Gvangžuu produžio višemilionski ugovor sa kineskim prvoligašem. Poruka je, dakle, više nego jasna: Piksi je (pre)skup i neozbiljno bi bilo da sedi na dve klupe.

Koliko već poverenje Krstajić (43) ima na Terazijama govori i podatak da će u društvu čelnika FSS biti jedan od gostiju na žrebu u moskovskom Kremlju, 1. decembra, kada će uživo saznati u kojoj grupi će igrati Srbija narednog leta.

U Fudbalskom savezu Srbije su tokom prošlog vikenda vodili dvodnevne pregovore sa Veljkom Paunovićem, iako obe strane ne žele to otvoreno da priznaju, a pregovori sa Stojkovićem su nastavljeni i na razočaranje FSS okončani preksinoć u Kini. Paunović i Piksi su odustali, u „magli“ su ostali neki već pominjani kandidati, ali izgleda da će predsednik Kokeza da se odluči za Mladena Krstajića, koji je već 17 meseci u sistemu rada sa reprezentacijom koju je Muslin odveo na Svetsko prvenstvo.

TPKNEWS/Novosti

PROČITAJTE JOŠ
Close