I ove godine poljoprivrednici iz opštine Veliko Gradište, na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu (FOTO)

Već po tradiciji, opština Veliko Gradište organizovala je odlazak poljoprivrednih proizvođača na 84. Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu koji je održan od 13. do 19. maja.

Zbog izuzetno velikog interesovanja, opština je obezbedila prevoz i ulaznice za 230 poljoprivrednika koji su posetili Sajam, u nedelju 14. maja. Ovom ulaznicom svi posetioci stekli su pravo učešća u nagradnoj igri sa glavnom premijom – traktorom, vrednosti 20.500 eura, darodavca kompanije „Agropanonka“.

Pored bogatog izbora rasa stoke i priplodnog materijala, na Sajmu su bili izloženi i preparati za poljoprivredu i raznovrsna koncentrovana hrana za životinje.

Traktori različitih proizvođača i snage sa dodatnom opremom, brojne priključne mašine, kombajni i ostale poljoprivredne mašine rezervni delovi kao i proizvodi gumarske industrije, plastike, obrade drveta i ostalih proizvoda vezanih za poljoprivredu izazvali su veliko interesovanje posetilaca iz naše opštine.

Mnogi od njih se na Novosadskom sajmu redovno snabdevaju novom opremom, a nisu zanemarljivi ni brojni kontakti i poslovi koji se ovde ugovore.

TPKNEWS/SOVG

PROČITAJTE JOŠ
Close