PETROVAC: Završena rekonstrukcija prostora ispred Doma zdravlja (VIDEO)

Lokalna samouprava na čelu sa predsednikom opštine, gospodinom Duškom Nedinićem, u saradnji sa direktorkom Doma zdravlja „Petrovac na Mlavi“ Draganom Antić, Direkcijom za izgradnju i razvoj opštine Petrovac na Mlavi i komunalnim javnim preduzećem „Izvor“ završila je radove na kompletnoj rekonstrukciji prostora ispred Doma zdravlja u Petrovcu na Mlavi.

dom-zdravlja-petrovac-na-mlavi

Rekonstruisan je prilaz za hitnu pomoć, kao i prilaz za građane Domu zdravlja i parking ispred Doma zdravlja, a izvođač je bio firma „Srmeks doo“ iz Petrovca na Mlavi. KJP „Izvor“ je uredilo sve zelene površine ispred Doma zdravlja. Finansijer je Direkcija za izgradnju i razvoj opštine Petrovac na Mlavi, a vrednost izvedenih radova je 1.000.000,00 dinara.

dom-zdravlja-petrovac-na-mlavi. 1

Svečanosti završetka radova su, pored predsednika opštine Duška Nedinića i Direktorke Doma zdravlja Dragane Antić, prisustvovali i zamenik predsednika opštine Goran Ristić, predsednik Skupštine opštine Milanče Aćimović, pomoćnik predsednika opštine Boris Gvozdić, direktor Direkcije za izgradnju i razvoj Dobrica Milosavljević, kao i zaposleni radnici Doma zdravlja Petrovac na Mlavi.

TPKNEWS/petrovacnamlavi.rs

PROČITAJTE JOŠ
loading...
Close