POGLEDAJTE! Brutalno iživljavanje IDEA radnika nad mušterijom u Požarevcu (VIDEO)

Na Youtube pojavio se snimak na kome se jasno vidi kako se četiri radnika supermarketa IDEA iz Požarevca iživljavaju nad jednom starijom osobom.

IDEA radnici Pozarevac

Na snimku se jasno vidi kako jedan od radnika IDEA udara stariju osobu po glavi.

Nezvanično: Zbog ove sramne rekcije radnika IDEA došlo je zbog ukradenih 200 grama kafe i smokija.

TPKNEWS

PROČITAJTE JOŠ

16 thoughts on “POGLEDAJTE! Brutalno iživljavanje IDEA radnika nad mušterijom u Požarevcu (VIDEO)”

 1. Lopovi drze ovakve markete, lopovi vode drzavu, lopovi su u svim porama sistema jos od 90ih, a ova budala ce da tuce starca za 200 grama kafe i smoki?! Muda, moz misliti kakva…

  1. Da…samo sto ti radnici placaju tih 200gr kafe pomnozeno sa mesec dana i ko ko una koliko kradja

   1. Placeni su da vode racuna o robi u prodavnici a ne da bleje negde pozadi.Kolikoputa treba nesto da ih pitas nigde nikoga nema.Ovaj radnik nema pravo nikoga da udara pa makar da je i vise ukrao.Nije naisao na nekog mladjeg da mu ovaj vrati sa kamatom.Starca su uhvatili ispred prodavnice to je dokaz da slabo rade svoj posao

    1. Ma nemoj,nema pravo,e pa ja bih mu ruku odsekla.Da li znate koliko se krade i ko to plaća,sram vas bilo.Zašto posle poslovođa objekta da dobije otkaz?Ne zanima direktora ko je krao nego zašto je toliki manjak,a ko snosi posledice zna se.

  2. Nego sta nego treba da tuce, ovo je ćuška, trebao je da ga odere od batina ko jarca, svakog dana na stotine LOPOVA krade po marketima, a radnici od svojih 25 000 koje mucki zarade razbijajuci se od posla, moraju da odvoje da bi pokrili minus, jer gazdu ne zanima ko je ukrao! Podrska radniku IDEA-e, i podrska svim radnicima koji su se nasli u ovakvoj situaciji, da je drzava normalna kradje se ne bi desavale, s obzirom da zivimo u banana drzavi moramo sami da uzimamo zakon u svoje ruke!

   1. Ko bre treba da tuce? Tresnuo bih ja tebi ovakvu „cusku“, skupljali bi te po patosu. Zbog takvih maloumnika kao ti nam je drzava ovakva i drustvo ovakvo. Zna se zakon, zna se ko ga sprovodi. Izvoli pa zovi nadlezne, a ne ti zakon u ruke. Napad na dedu, deda ga ubije od batina jer se brani i onda? Jel i onda zakon u svoje ruke? Maloumnik.

    1. Koji bre deda, to je LOPOV, u proslosti bi mu ruku odsekli, a danas ta policija na koju se pozivas nece ni da mrdne ako kradja nije preko 15 000 rsd, lopovi to znaju i svakog dana kradu po malo. Kafa po kafa, smoki, i slicne stvari, deci tih radnika koji rade ceo mesec za minimalac se od ustiju odvaja da bi pokrili minus koji je jadni dekica napravio. A ti internet huliganu da li bi isto tako pisao kada bi tvojoj deci neko svakodnevno otimao

   2. Koji si ti ološ.Što meni ne dodješ da mi daš ćušku?Rodjeni ostao bi bez ruke.Kradu cigani,narkomani ,kradu pa rasturaju ali njima se ne sme ništa nego na penzionera udarili.Treba vas bojkotovati mamu vam jebem pa da vidim gde ćete da zaradite i tih 25 000 ološu prodani.Radite za ustaše i dalje.

    1. Ma nemoj,nema pravo,e pa ja bih mu ruku odsekla.Da li znate koliko se krade i ko to plaća,sram vas bilo.Zašto posle poslovođa objekta da dobije otkaz?Ne zanima direktora ko je krao nego zašto je toliki manjak,a ko snosi posledice zna se.

 2. A dali bi ja trebao skoro svaki dan da udaram cuske kasirici ? Ako je to kazna.

 3. A ovome mesaru sa keceljom,što udari ovog starog po glavi odseći onu ruku do lakta,da celi život ispašta svoj grijeh.Nema većeg zla kad Srbin štiti ustašku imovinu u sred Srbije,kupljene u dogovoru sa dinkićem za male pare.Da je to moj otac sve bi vas zapalio u tom marketu,pa da svi zajedno izgorite.Bagro od bagre.

  1. E moj ti, da imas malo mozga ne bi tako pisao, ne stite oni ustasku imovinu, stite svoju porodicu, srpsku porodicu, to sto je neko ukrao radnici moraju da plate, ti bi ga gledao da ti zavlaci ruku u dzep svakodnevno a da nadlezni ne reaguju.

 4. Da je ukrao hleb, pa i da razumem. Gladan. Ali kafu i smoki… ajde molim te. Radnicima vise dojadilo da nadoknadjuju manjkove kooje im kupci prave, ali i oni sami sebi, medjusobno.

 5. PAZITE sekundu jednu>

  PRVO postoje neke stvari tu sto nisu normalene u toj IDEJI
  SVE STO SE UKRADE I SVE STO NEDOSTAJE
  RADNICI IZ SVOG DZEPA PLACAJU
  Isti takav slucaj je i u AMANU

  Posto se po tim velikim super marketima tipa Idea Aman i Tempo krade od strane gradjana nenormalno, da IDEA ne bi bila na steti ONI su sproveli da je njima trosak na NULI, tako sto ce od radnika nadoknaditi taj trosak od njihove plate.

  ZATO SE I OVO DESAVA

 6. HAJDE UDARITE MENE USKORO KAD VAM SE VRATIM ,NAJEBALI STE SVI

Close