PRVI PUT U ISTORIJI SRBIJE: Među ministrima GEJ osoba

Mandatar za sastav nove Vlade Srbije saopštio je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije da će Ministarstvo državne upravne i lokalne samouprave voditi Ana Brnabić.

vucic-1_19

Ana Brnabić i ja smo razgovarali i o tom aspektu. Ona to ne krije, s ponosom to govori. Ona je toliko fina i ljupka, i pitala me je, rekla je “ako vam to smeta, sigurna sam da će o tome sada da govore“. Odgovorio sam joj “mene interesuje šta možeš da uradiš, a znam koliko si stručna i vredna“ – rekao je Vučić na konferenciji u Skupštini Srbije.

Mandatar je rekao da je srećan što može da radi sa nekim kao što je Brnabić, te da u njenoj poslovnoj biografiji nema mrlja.

Ako možete da mi kažete nešto loše o njenoj poslovnoj biografiji, recite. Mene samo zanima šta će da bude njen rezultat u teškom poslu koji je pred njom – rekao je mandatar.

On je podvukao da je Brnabić najviše radila ispred NALED-a kako bi Srbija popravila svoj plasman na Duing biznis listi Svetske banke.

Žena ima izvanrednu energiju i veoma se radujem da radim sa njom – poručio je dodajući da je Brnabićeva dobrodošla u Vladu Srbije.

Izvor: SD

PROČITAJTE JOŠ
loading...
Close