DIREKTOR RASPISAO OGLAS: Elektrodistribuciji hitno potrebne koleginice za rad na visini!

Direktor knjaževačke Elektrodstribucije na svom Fejsbuk profilu objavio sliku para kako vode ljubav na banderi, kao poziv za prijem žena za rad u toj firmi.

Stojanovićeva objava na FB

Predrag Stojanović, direktoe Elektrodsitribucije ’’Knjaževac’’, na svom Fejsbuk profilu, uz komentar ’’Raspisan konkurs u Elektrodistribuciji Knjaževac za hitan prijem koleginica za rad na visini’’, objavio je fotografiju muškarca i žene koji na banderi vode ljubav!

Reagovala je Ženska odbornička grupa u SO Knjaževac, koja je zahtevala reakciju nadležnih i javno izvinjenje.
– Stojanović, ovom objavom, vređa sve žene, navodeći ”uslove za zapošljavanje” – kaže se u saopštenju Ženske odborničke grupe u SO Knjaževac. – I, sve to uz krajnje ponižavajuću fotografiju. Spornu sliku mi je prosledio jedan od mojih elektromontera za vreme trajanja predpraznične zabave u hotelu Timok i bila je namenjena mojim prijateljima elektromonterima – objasnio je direktor Stojanović. – A, da je nisu svi protumacili kao seksističku, dokaz je to što je sliku lajkovalo i nekoliko koleginica i prijateljica.

Stojanović se, ipak, izvinio ženama, ali je i naveo da ’’svako normalan zna da u elektrodistribucijama nema žena elektromontera što je dovoljan dokaz da su sporna slika i “oglas” – šala’’.

PROČITAJTE JOŠ

1 thought on “DIREKTOR RASPISAO OGLAS: Elektrodistribuciji hitno potrebne koleginice za rad na visini!”

Close