S TAMAROM U AKCIJI: Ekipa serijala renoviranje domova socijalno ugroženih porodica stigla u opštinu Žabari

Autorka i voditeljka gledanog TV formata „S Tamarom u akciji“, u kome je usrećila mnoge socijalno ugrožene porodice u Srbiji i pomogla im da obnove ili izgrade domove, stigla u opštinu Žabari.

Predsednik opštinu Žabari Jovan Lukić i Tamara Grujić

Povodom snimanja četvrtog serijala emisije “S Tamarom u akciji”, u kojem se renoviraju domovi ugroženih porodica, a u kome je od avgusta 2017. planirano snimanje novih 14 epizoda na teritoriji Podunavskog, Braničevskog, Borskog i Zaječarskog okruga, Tamara Grujić, koju gledaoci godinama vezuji za humanost i dobročinstvo, posetila je opštinu Žabari.

Tamara Grujić, i njena humana ekipa su odabrali opštinu Žabari zahvaljujući ličnom zalaganju mladog i ambicioznog predsednika opštine Jovana Lukića, ujedno lokalna samouprava će obezbediti i smeštaj za Tamaru i njenu ekipu i majstore.

Predsednik Jovana Lukić povodom posete Tamare Grujić i njene ekipe opštini Žabari rekao je za TPKNEWS:

– Da tačno je da je Tamara bila u poseti našoj opštini u ponedeljak sa svojom ekipom. Dogovorili smo se da adaptiramo jednu kuću na teritoriji naše opštine. Lokalna samouprava i ja kao njen predsednik ćemo maksimalno pomoći da se čitava ekipa oseća kao da su kod svoje kuće. Koja je porodica u pitanju za sada je tajna samo iz razloga što onda to ne bi bilo iznenađenje za tu porodicu. A produkciji to nije u interesu… mogu samo da kažem da je tim ljudima pomoć jako potrebna – kazao je predsednik Lukić, ne želeći da nam otkrije o kojoj se porodici radi.

TPKNEWS

PROČITAJTE JOŠ
Close