S Tamarom u akciji u selu Topolovnik kod Velikog Gradišta (FOTO/VIDEO)

Autorka i voditeljka gledanog TV formata „S Tamarom u akciji“, u kome je usrećila mnoge socijalno ugrožene porodice u Srbiji i pomogla im da obnove ili izgrade domove, ovaj put usrećila je i jednu porodicu iz Topolovnika.

Foto: Privatna arhiva

Tamara Grujić, i njena humana ekipa ovaj put su odabrali selo Topolovnik u opštini Veliko Gradište, gde su adaptirali kuću porodici Jovanović kojima je ova pomoć zaista trebala.

Drakče Jovanović Ita, samohrani otac koga je žena ostavila sa dva blizanca, dečakom i devojčicom, kada su imali dve godine. Od tada, Drakče ih je sam odrastao kako je znao i umeo, uz jedina primanja koja je imao od socijalne pomoći od 20 hiljada dinara. Deca sada imaju 14 godina, a kuća od skromnih 35 i po kvadrata u kojoj žive je bila u izuzetno lošem stanju, nisu imali kupatilo a i wc je bio vani sve dok nije stigla ekipa Tamare Grujić.

Opština Veliko Gradište je, u periodu od 03. do 07. septembra, bila domaćin ekipe. Tokom radova, na projektu je gostovalo i radilo deset majstora i osam članova produkcije zaduženih za renoviranje kuće i snimanje svih radova i aktivnosti.

Pored stalnih sponzora emisije “S Tamarom u akciji“, podršku ekipi i porodici pružili su i sami meštani sela Topolovnik, „Urduženje moj Topolovnik“, „Udruženje žena Topolovčanke“ i mnogi drugi preduzetnici kao i pojedinci sa teritorije opštine Veliko Gradište te predstavnici Turističke organizacije Veliko Gradište koji su, ujedno, bili zaduženi i za turističke obilaske.

Ali da ne bi sada otkrivali previše detalja, sačekaćemo emitovanje emisije  koje je najavljeno za 04. novembar na programu RTS- a kada će se gledaoci upoznati sa svim detaljima ove humane akcije.

TPKNEWS

PROČITAJTE JOŠ
Close