TEŽAK UDES U MAKEDONIJI: Beba poginula i još osam državljana Srbije povređeno!

Osmomesečna beba je poginula a još sedam građana Srbije je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći u Makedoniji. Udes se dogodio na putu između Đevđelije i Velesa.

TEŽAK UDES U MAKEDONIJI: Beba poginula i još osam državljana Srbije povređeno!

Sudar dva vozila srpskih registarskih tablica dogodio se rano jutros u mestu Arsova laka kod Demir Kapije, javlja makedonska agencija MIA.

SKOPLJE – U saobraćajnoj nesreći dva vozila sa srpskim tablicma koja se dogodila jutros rano kod Demir Kapije poginula je osomomesečna beba, dok je sedam osoba povređeno.

Nesreća se dogodila oko 7.30 sati na regionalnom putu Demir kapija-Udava, kada je vozač ford fieste srpskih tablica koji je dolazio iz pravca Udava prilikom nepropisnog preticanja direktno se zakucao u škodu fabija koja se kretala suprtnim smerom.

Do nesreće je došlo prilikom mimoilaženja izjavila je ministarka unutrašnjih poslova Gordana Jankulovska i dodala da su tri osobe bile u fordu fiesta, a pet u škodi fabija. Nastradala osmomesečna beba je umrla u ambulantnom vozilu na putu za bolnicu u Velesu

Od povređenih tri odrasle osobe imaju ozbiljne povrede, a među njima je tridesetogodišnja majka nastradalog deteta koja se bori za život. Jedno od dece povređene u saobraćajci ima sloljenu nogu.

Jedna osoba je smeštena u Klinici za hirurške bolesti “ Sv. Naum Ohridski “ , a dvoje lakše povređenih u Gradskoj bolnici“ 8. septembar „.

TPKNEWS

PROČITAJTE JOŠ
loading...
Close