TV Pink povukla 68 kanala sa srpske kablovske mreže

Televizija Pink obavestila je Republičku radiodifuznu agenciju (RRA) da više ne namerava da emituje svojih 68 programa u kablovskom sistemu Srbije, pa je samim tim RRA donela odluku o oduzimanju dozvole tim kanalima pre isteka vremena.

Međutim, TV Pink je podnela zahtev za dozvole za emitovanje u Bosni i Hercegovini, gde su naknade za distribuciju programa jeftinije, pa će zatim ponovo moći da se nađe i u ponudi kablovskih operatora u Srbiji kao kanal

iz regiona kojem nije neophodna dozvola domaćeg regulatora, saznaje „Danas“.

Na sajtu RRA navedeno je da su u Srbiji oduzete dozvole za kablovsko emitovanje za ukupno 68 kanala među kojima su – Pink 3, Pink Action, Pink Folk, Pink Music, Pink Movies, Pink Films, Pink Comedy, Pink Family, Pink Reality, Pink Kids, Pink Erotica…

U Regulatornoj agenciji za komunikacije BiH su potvrdili listu da je TV Pink podneo zahtev za dozvole i da su one već dodeljene.

U registru korisnika dozvola na sajtu bosanskog regulatora navodi se da je pravo emitovanja programa u toj zemlji dobilo 40 specijalizovanih kanala televizije Pink.

List Danas navodi da u sredu u TV Pink nije dobio komentar, jer se osoba zadužena za odnose sa javnošću nije javljala na telefon, kao ni vlasnik i direktor te televizije Željko Mitrović.

PROČITAJTE JOŠ
loading...
Close