Učesnici školskog SP SŠ iz Velikog Gradišta, na treningu najboljih odbojkaša Srbije (FOTO/VIDEO)

Učenici Srednje škole iz Velikog Gradišta, predstavnici Srbije na 24. Svetskom školskom prvenstvu u odbojci 2016, koje će se odigrati od 25. juna do 3. jula, prisustvovali su, u dvorani USC „Voždovac“ na Banjici, treningu muške seniorske reprezentacije Srbije.

SSP Odbojka

Srednjoškolce i reprezentativce Srbije pozdravili su Nenad Golijanin, predsednik OSS, Željko Tanasković, predsednik Saveza za školski sport Srbije, Zoran Avramović, direktor marketinga OSS, i Nikola Grbić, prvi trener seniora Srbije.

Srednjoškolci su nagrađeni prigodnim majicama u okviru akcije OSS “Navijam za odbojku”, dok su seniori na poklon dobili majice sa maskotom Svestkog školskog prvenstva.

Nikola Ilić, kapiten srednjoškolske reprezentacije, zahvalio se domaćinima na podršci i prilici da prisustvuju treningu seniora:
– Presrećni smo što smo danas ovde i što možemo da vidimo kako se za veliko takmičenje spremaju oni zbog kojih smo počeli da se bavimo odbojkom. Mnogo nam znači njihova podrška i siguran sam da nikoga nećemo razočarati na predstojećem školskom prvenstvu. Vredno radimo i jedva čekamo da Svetsko prvenstvo počne. – istakao je Ilić.

Svetsko školsko prvenstvo u odbojci održaće se od 25. juna do 3. jula u Beogradu i Pančevu. Učestvovaće 64 ekipe u obe konkurencije iz 36 država.

Srednja škola Veliko Gradište: Nikola Ilić, Bogdan Stanojević, Petar Janković, Veljko Boharev, Miloš Milosavljević, Mario Živojinović, Stefan Mrkalj, Borivoje Golubović, Ivan Ćirović, Aleksandar Đolović, Dušan Jovanić, Nikola Pantić. Profesorka: Živana Dragoljević.

Izvor: OSS

PROČITAJTE JOŠ
loading...
Close