UPOZORENJE ILI OSVETA: Uništen automobil sudije osnovnog suda u Velikom Gradištu!

Nepoznata osoba je u ponedeljak oko 18:00 časova bacila kiselinu na automobil sudije osnovnog suda u Velikom Gradištu, koji je bio parkiran na parkingu u gradu.

Kako saznaje „TPKNEWS“, u ponedeljak oko 18:00 časova nepoznata osoba bacila je kiselinu na automobil Aleksandra Rajovića, sudije osnovnog suda u Velikom Gradištu, i još tri automobila koji su bili parkirana pored njegovog auta na parkingu u gradu.

Na sva četri automobila na koje je bačena kiselina, je u potpunosti uništena farba. Odmah je o svemu obaveštena policija i tužilašto u Velikom Gradištu. Policija je odmah nakon prijave događaja izašla na lice mesta i izvršila uviđaj. Juče je policija pregledala snimke sa sigurnosnih kamera koje su postavljene u blizini mesta napada.

Kako saznajemo iz istrage, meta napadača bio je automobil sudije osnovnog suda u Velikom Gradištu, Aleksandra Rajovića, dok su ostala tri vozila koja su bila parkirana pored njegovog, kolateralna šteta.

Policija i tužilašto u Velikom Gradištu, sumnjaju da je napad verovatno izvršio neko ko je nezadovoljan donetom presudom, od strane sudije Aleksandra Rajovića.

(M.L.)

PROČITAJTE JOŠ
Close