UZNEMIRUJUĆE SCENE: Ukrajinski vojnici bacaju leševe s tenkova! (FOTO)

Na društvenim mrežama se pojavio snimak, koji je morao da bude skinut s kanala zbog preteranog nasilja i nemilih scena. Na njemu se vidi kako Kijevska nacionalna garda hladnokrvno „slaže“ i baca mrtva tela jedna preko drugih.

UZNEMIRUJUĆE SCENE: Ukrajinski vojnici bacaju leševe s tenkova! (FOTO)

Ekslacija sukoba u istočnoj Ukrajini dovela je do brojnih nedužnih žrtava koje su izgubili živote u sukobima. Na jednom video-snimku koji je osvanuo na internetu prikazana je Kijevska nacionalna garda koja baca leševe iz tenka na zemlju uKramatorsku.

Uznemirujući video je skinut sa svih društvenih mreža zbog nasilnog sadržaja, upravo zbog ovoga nije više moguće pronaći snimak koji pokazuje hladnokrvnost vojnika koji bacaju tela jedna preko drugih.

Printskrin: kaotic.com /  Headless

Printskrin: kaotic.com / Headless

Naime, njih nekoliko je stajalo na tenku iz kog su vadili tela i bacali ih pored vozila.Ostatak vojnika je stajao pored i gledao ove prizore i leševe još neidentifikovanih ljudi.

Printskrin: kaotic.com /  Headless

Printskrin: kaotic.com / Headless

Da podsetimo, Kramatorsk je jedan od gradova u istočnoj Ukrajini u kojem se vode žestoke borbe između ukrajinskih snaga i proruskih aktivista. Ukrajinska bezbednosna služba je juče saopštila da njene snage kontrolišu većinu grada, osim centra, gde militanti drže zgrade Ministarstva unutrašnjih poslova, bezbednosne službe i druge.

PROČITAJTE JOŠ
loading...
Close