VUČIĆ POBESNEO U ŽAGUBICI: Vučić pobesneo pred novinarima jer ga mnogo nerviraju domaće firme (VIDEO)

Premijer Aleksandar Vučić pobesneo je dok je bio u poseti Žagubici i počeo da viče pred kamerama zbog kašnjenja gradnje autoputa.

vucic-vlada-srbije
Foto: Vlada Srbije

Vučić je rekao da ga kašnjenje jako nervira, a posebno ga nerviraju domaće firme koje rade na izgradnji puta i taj posao koriste za pokrivanje troškova iz prethodnih projekata.

Iako Vučić nije imenovao firmu koja ga je inzervirala, može se zaključiti da je to GP „Planum“ koji je podizvođač na “Koridoru 11”, odnosno na deonici novog autoputa od Ljiga do Preljina.

Vučić je kazao da novca ima, ali da ga nervira što posao ne može da se završi. “Vičite “Vučiću pederu” sto puta, ali uradi to kada ti bre damo pare”, vikao je usplahireno premijer.

Kako je rekao, više neće insistirati da naše firme rade poslove gradnje.

“Sad ćemo da uzmemo američku, švajcarsku ili neku drugu zapadnu firmu koja će da završi u roku” rekao je Vučić.

Radovi na “Koridoru 11”, a minsitarka Zorana Mihajlović izjavila je ranije ovog meseca da preduzeće “Koridori” i azerbejdžanska firma „Azvirt“ koja je glavni izvođač nisu obavestili da će doći do kašnjenja. Premijer je pak kazao da azerbejdžanci nisu krivi, već da ga je razočarao “Planum” koji nije na vreme završio posao na tunelima, pa će prvi automobile umesto krajem avgusta, ovog deonicom proći tek u oktobru.

Autor: NB

PROČITAJTE JOŠ
Close