VUČIĆ U SELU SIGE: Premijer posetio Žagubicu povodom Dana opštine (FOTO/VIDEO)

Premijer Aleksandar Vučić posetio je Žagubicu povodom obeležavanja Dana opštine. Vučić je prisustvovao otvaranju crpne stanice sa potisnim cevovodom i razdelnim rezorvoarom u naselju Milanovac.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić tokom posete u selu Sige / Foto: Tanjug / Zoran
Premijer Srbije Aleksandar Vučić tokom posete u selu Sige / Foto: Tanjug / Zoran Žestić

Vučić je posetu počeo u selu Sige, gde je prisustvovao otkrivanju obnovljene spomen-česme oslobodilačkih ratova, u čijoj obnovi je učestvovao akademski vajar iz Laznice kog Žagubice Janko Lalić.

vucic-sige-zagubica-foto-tanjug-zoran-zestic-
Foto: Tanjug / Zoran Žestić

Na centralnom trgu u selu Sige, Vučića su dočekali meštani i lokalni funkcioneri, a sa premijerom je ministar za rad Aleksandar Vulin.

vuccich_sige_2609
Foto: Tanjug / Zoran Žestić

Nakon toga, Vučić je prisustvovao otvaranju crpne stanice sa potisnim cevovodom i razdelnim rezorvoarom u naselju Milanovac.

Foto: Tanjug / Zoran Žestić
Foto: Tanjug / Zoran Žestić

Sige je mesto u Srbiji koje je postalo poznato u javnosti po rezultatima SNS-a na parlamentarnim izborima u aprilu ove godine, kada je ta stranka, u skladu sa obećanjem predsednika opštine Žagubica Safeta Pavlovića tokom predizborne kampanje, osvojila više od 90 odsto glasova.

vucic-sige-zagubica-foto-tanjug-zoran-zestic-1474892999-999263
Foto: Tanjug / Zoran Žestić

Pre toga, to mesto je nazvano „Srpska Severena Koreja“, kako ga je „krstio“ lično predsednik opštine tokom jednog predizbrong obrađanja građanima.

 

TPKNEWS / Tanjug

PROČITAJTE JOŠ
Close